Generelle tips til overvåking

Sist oppdatert rundt 2 år

1: Du bør alltid gå ut i fra at handlingen din blir overvåket via undersåtter. Husk at du får ikke varsel om dette skjer (med unntak av noen få ganger i starten). Her er det vanligvis 30 sekunder delay på informasjonen, det vil si at du har 30 sekunder fra du f.eks tar en kriminell handling til en eller flere spillere får rapport på det.

2: Husk at spillere kan kjøpe undersått-tjenesten null delay, dette gjør at eventuelle handlinger i byene de overvåker blir sendt uten noen form for forsinkelse/delay i 5 minutter.

3: Hold øye med Overvåkingsnivå i byen du befinner deg i. Høyt overvåkingsnivå tyder på at det er spillere som er relevante for deg, gjerne i krig, som overvåker byen du befinner deg i. Du har høyere overvåking (både for å bli overvåket, men samtidig for å overvåke selv) på spillere du har skutt mot den siste tiden/blitt skutt på.

4: Bruk undersått-tjenester som f.eks “Sjekk hvem som overvåker”. Her får du opp alle som overvåker byen du velger. Dette kan gi deg nyttig informasjon som du kan bruke til din fordel. Du kan f.eks få vite at noen du kriger mot overvåker byen du befinner deg i. Slik informasjon bør du bruke til å lære litt mer om spilleren. Skyter denne spilleren på rapporter? Prøv deg frem med falske rapporter - bait frem skudd, planlegg med familien, det er muligheter i undersått-tjenester.

5: Du kan bruke Off the radar for å få en liten pause fra overvåking fra undersåtter (og bedriftslogger men koster ekstra), men du kan fortsatt bli avslørt via finn bruker søk og loggen til bypanelet.

6: Du kan bruke undersått-tjenesten Sjekk null delay og Backtrace for å avsløre om null delay i er bruk. Sjekk null delay gir deg direkte tilbakemelding på hvem som bruker det (dersom det er i bruk), men du får ikke vite byene det er aktivt i (men dette kan du selv finne ut via andre undersått-tjenester igjen). Backtrace gjelder rapporter sendt om deg og der står det delayen de blir mottatt i.