Hva er bedriftslogger?

Sist oppdatert 10 måneder

Alle store bedrifter har tilgang til en logg over hvem som bruker bedriften. Noen store bedrifter er mer verdifulle enn andre når det kommer til å bruke slik informasjon til drap. 

Det er noen ting som er verdt å vite om når det gjelder dette systemet:

1: Delayen på loggen (forsinkelsen) varierer på ranken og spesialiseringen til eier av bedriften. Det er 0 sekund delay for spillere som er minst Capo Crimini og er nivå 2 i ferdighet som enten Angriper eller Spion.

2: En eier av en bedrift som er låst til en by har kun tilgang til loggen i den aktuelle byen. Skal man f.eks se loggen til en cannabis plantasje må man være i Kabul. Dette gjelder også sykehus, bilverksted, hoteller og club de la lucha.

3: Man må være utenfor hotell for å oppdatere loggen. Det er samme system som på overvåking - nye rapporter kommer inn, men du må ut av hotell for å se nicket. 

4: Hotell er den beste store bedriften når det gjelder muligheter for drap. Dette innebærer at bruk av loggen krever betaling. Her koster det 5 millioner for 5 minutt med tilgang til logg.  Det er viktig å være obs på hvilke hotell man bruker. Husk at det er 9 byer og totalt 27 hotell i spillet. Dersom du ser at eieren av hotellet du vanligvis bruker er pålogget kan det lønne seg å bytte hotell eller by. 

5: Kasino har en egen unik delay på 30 minutter, uavhengig av rank og spesialisering. 

6: De fleste store bedrifter gir deg en teller etter du har brukt bedrifter på hvor lang tid det tar før informasjonen om handlingen havner i loggen - bruk dette.

7: Husk Grønt navn = eier av stor bedrift er pålogget