Hva skjer med bestilte poeng?

Sist oppdatert 19 dager

Disse reglene kan forandre seg fra restart til restart. Sjekk her i god tid (omtrent 1 mnd innen rundeslutt) for å vite hva slags regler som gjelder i den nåværende runden.

For nåværende runde (Runde 15 til runde 16) gjelder dette:
I forbindelse med at en ny runde starter 4. februar 2022, vil alle poeng bestilt fra og med 25. desember 2021 og fram til rundeslutt kunne bli hentet ut igjen på nytt i runde 16 (neste runde). Dette gjelder selv om man bruker poengene nå i runde 15, men krever at man aktiverer seg med samme aktivering (telefonnummer eller facebook-konto) i runde 16.