Hva skjer med bestilte poeng?

Sist oppdatert rundt 1 måned

Disse reglene kan forandre seg fra restart til restart. Sjekk her i god tid (omtrent 1 mnd innen rundeslutt) for å vite hva slags regler som gjelder i den nåværende runden.

For nåværende runde (Runde 16 til runde 17 beta) gjelder dette:
I forbindelse med at en ny runde starter 1. juli 2022, vil alle poeng bestilt fra og med 29. mai 2022 og fram til rundeslutt kunne bli hentet ut igjen på nytt i runde 17 beta(neste runde). Dette gjelder selv om man bruker poengene nå i runde 16, men krever at man aktiverer seg med samme aktivering (telefonnummer eller facebook-konto) i runde 17 beta.