Hva skjer med bestilte poeng?

Sist oppdatert 3 måneder

Disse reglene kan forandre seg fra restart til restart. Sjekk her i god tid (omtrent 1 mnd innen rundeslutt) for å vite hva slags regler som gjelder i den nåværende runden.

For nåværende runde (Runde 19 til runde 20) gjelder dette:
I forbindelse med at en ny runde starter 2. feb 2024, vil alle poeng bestilt fra og med 24. desember 2023 og fram til rundeslutt kunne bli hentet ut igjen på nytt i runde 20 (neste runde). Dette gjelder selv om man bruker poengene nå i runde 19, men krever at man aktiverer seg med samme aktivering (telefonnummer eller facebook-konto) i runde 20.