Hva skjer med bestilte poeng?

Sist oppdatert rundt 2 måneder

Disse reglene kan forandre seg fra restart til restart. Sjekk her i god tid (omtrent 1 mnd innen rundeslutt) for å vite hva slags regler som gjelder i den nåværende runden.

For nåværende runde (altså runde 13) til runde 14 gjelder dette:
I forbindelse med at en ny runde starter 5. februar, vil alle poeng bestilt fra 25. desember og fram til rundeslutt kunne bli hentet ut igjen på nytt i runde 14. Dette gjelder selv om man bruker poengene i runde 13, men krever at man aktiverer seg med samme aktivering (telefonnummer eller facebook-konto) i runde 14.