Kan jeg overføre nicket mitt til ny runde?

Sist oppdatert 3 måneder

I det vi nærmer oss rundeslutt vil vi dukke opp ett valg på innstillinger som man kan bruke for å beholde brukernavnet til neste runde. Selve kontoen blir da automatisk overført, men uten verdier. Du kan da enkelt logge på igjen med samme brukernavn og passord som før når ny runde starter. Dette går kun fra en runde til neste.