Jeg får ikke push notifikasjoner fra appen (Android)

Sist oppdatert over 1 år

Mange nyere Android-telefoner forhindrer automatisk nesten alle apper å jobbe i bakgrunnen når du ikke aktivt bruker dem. Dette kan også påvirke muligheten appen har til å varsle deg om ting som skjer, selv om du i utgangspunktet har skrudd på varslinger både inne i appen og i app-innstillingene på telefonen. Følgende veiledning løser en mulig grunn til at du ikke mottar push-varslinger, men det er ikke 100% sikkert at den virker for alle.

Slik gjør du:

1. Gå inn på Innstillinger på mobilen din (ikke i appen)
  2. Finn menypunktet som heter Apper - gå deretter videre til Alle apper
  3. Finn Mafiaspillet i listen
  4. Trykk på Detaljer om strømforbruk
  5. Trykk på innstillingene for App-oppstart
  6. Slå av Administrer automatisk
  7. Sørg for at Auto-start, Sekundær oppstart og Kjør i bakgrunnen er aktivert

endre-stromsparing.png 522.17 KB
(Skjermbilde fra Huawei P30 Pro, Android 10)