Hvordan kjøper jeg våpen/kuler/biler?

Sist oppdatert over 1 år

Du må først gå til menyen "Bruker". Øverst på den siden ser du generell brukerinformasjon, og litt lenger nede finner du først informasjon om våpen og bil.

Du kan klikke deg inn via teksten som er under Våpen eller Bil.
Siden Våpen inneholder: Mine våpen, kulebutikk, våpenbutikk og muligheten for å oppgradere sikkerheten på våpenlageret ditt.
Siden Bil inneholder: Mine biler i denne byen, bensin, bilbutikk, bilverksted og muligheten for å oppgradere sikkerheten på garasjen din (en oppgradering her gjelder alle byer)

File (1).jpg 51.3 KB