Hvordan kjøper jeg poeng på app?

Sist oppdatert rundt 1 måned

Kjøp av poeng er per dags dato ikke mulig i mobilapp eller web-APP.  Du kan kjøpe poeng dersom du logger på spillet i "desktop-versjon".
Gå til mafia.no i din foretrukne nettleser på mobil. Dersom du blir automatisk innlogget så må du først logge ut.

Du skal få opp denne siden:
File (2).jpg 52.86 KB
Trykk på "Gå til desktop-versjonen".

Du kommer så til denne siden:
File (3).jpg 43.74 KB
Logg inn her. Du vil da få tilgang til desktop-versjonen av mafia som er hvordan det ser ut på pc. Her finner du kjøp poeng i menyen til venstre.

NB: Dette er bilder fra Safari på iPhone. Forskjellige nettlesere på forskjellige telefoner vil kunne se litt forskjellig ut.