Forskjellige statuser (pålogget, borte, sist uke, inaktiv)

Sist oppdatert nesten 4 år

De forskjellige statusene er:

Pålogget - Generelt aktive kontoer
Borte - Pålogget men har ikke gjort noen aktiviteter på en stund.
Pålogget siste døgn ELLER Online siste døgn - Betyr at brukeren har vert pålogget innen siste 24 timer.
Pålogget siste uke ELLER Online siste uke - Betyr at brukeren har vert pålogget innen siste 7 dager.
Inaktiv - ikke vert pålogget innen siste 7 dager.
Feriemodus - kan ikke logge på før tiden man selv har bestemt har gått ut.
Avlogget - Forbeholdt ledelsen.

Ingen av statusene går på ukenummer, så om du sjekker en bruker en onsdag kan siste uke fint bety mandag inneværende uke.