Angrip by

Sist oppdatert 11 måneder

Byangrep er en funksjon der du kan kjempe om makten i de ulike byene. Det er flere fordeler knyttet til å ha makten i en eller flere byer.

Fordeler som:

• 20% skatt fra inntekter av små bedrifter som blir hentet ut i din by, inntektene kommer inn på din bedriftskonto når en spiller tar disse ut.
  • Utfordringer, sjekk: https://mafiaspillet.no/hjem.php?se=utfordringer_oppdrag
  • 4 poeng i score til ratingen din for hver by du har kontroll i.
Klikk på knappen på bysiden dersom du ønsker å starte en gruppe som skal forsøke å ta kontrollen over den byen du er i. Det koster 1 000 000 kroner å starte denne gruppen, og du må være Contabile eller høyere rank for å starte eller delta.

Du må ha med deg minst 7 deltakere uten ventetid i angrepet og alle må være i den aktuelle byen når angrepet begåes. Ved et angrep vil kun den som har kontroll i byen få melding om hvem lederen for angrepet var dersom forsøket blir mislykket.

Ventetiden på byangrep er 8 timer og er felles for byangrep og bedriftangrep.