Stresskofferter

Sist oppdatert 6 måneder

En stresskoffert dropper tilfeldig på enkel og tung krim, og den inneholder en unikt item. Det koster 15 poeng for å åpne en stresskoffert. Du kan selge stresskoffert på markedsplassen til andre spillere, dette kan du gjøre før du åpner den om du vil, eventuelt kan du selge innholdet.

Liste over alle items finner du her
https://mafiaspillet.no/game.php?p=hjem&se=items&vis_alle=1

NB: Man får ikke igjen stresskoffert, eller items som ikke er aktivert om man dør. Man får heller ikke stresskoffert, item eller verdien det blir solgt for om det ligger på markedsplassen når man dør. Kun enkelte items som blir aktivert på brukeren følger deg videre om du dør.

Oversikt over hva du kan vinne på Wheel of Luck finner du her:
https://mafiaspillet.no/game.php?p=wheel_of_luck