Svartebørsen

Sist oppdatert 6 måneder

På svartebørsen får du kjøpt eksklusive varer, som du vanligvis ikke finner andre steder. Man må ha minst 30 000 rankpoeng for å få kjøpe noe her.
Spesialiseringen Angriper har mulighet til å kjøpe liten eller stor flammekaster mens økonom kan kjøpe bankboks her. Liten flammekaster koster 300 mill og har et angrep på 30, mens stor flammekaster koster 600 mill og har et angrep på 35.  Du kan selge liten flammekaster for 150 millioner.

Noen andre gjenstander som kan være til salgs er:
  • IP-Happy hour - 200 poeng. (Gir deg stresskofferten som gjør det mulig å aktivere 1 time happyhour på din IP. Etter kjøp kan du aktivere itemet når du selv vil. Stresskofferten er allerede åpnet når du får den.)
  • Innsideinfo drapsnulling - 40 millioner. (Når du kjøper dette itemet får du vite hvor mange poeng som er brukt på å nullstille drap mot deg. Du får bare vite dette én gang, og det er når du kjøper varen. Dette gjelder kun din nåværende bruker.)
  • Ekteskap - 129 millioner. (Gir deg stresskofferten ekteskap. Er åpnet, og aktiveres når du vil. Kan også videreselges via markedsplassen.)
  • 50 treninger på undersått - 250 millioner. (Gir deg itemet 50 treninger på valgfri undersått, åpnet og klart til bruk. NB: Kun i veldig begrenset antall på svartebørsen. Kan ikke brukes på samme to ganger innen 48 timer.)
Merk at det varierer hva som er tilgjengelig på Svartebørsen. Det kan dukke opp gjenstander som ikke er listet opp i denne teksten.