Hva er GPS-tracker?

Sist oppdatert rundt 2 måneder

Spesialiseringen Spion har fra nivå 2 mulighet til å kjøpe GPS-tracker på biler/våpen som blir solgt i deres fabrikk.
Den som kjøper bilen/våpenet får da en tracker på sitt utstyr som eier av fabrikken kan bruke for å spore deg.
De kan også kjøpe til bilverksted og oljeselskap slik at neste som reparerer bilen eller fyller bensin får en tracker på sin bil.

Man kan maks kjøpe 3 GPS-tracker om dagen.

Funksjonaliteten varierer litt avhengig av om det er GPS-tracker på bil eller våpen.
Gps-tracker våpen: Viser hvor brukeren er, oppdaterer seg ca hvert 10 sekund.
Gps-tracker bil: Viser om bruker er i/utenfor hotell, oppdaterer seg ca hvert 10 sekund.

Spillere kan bruke undersått-tjenesten Se etter GPS-tracker for å sjekke om noe av utstyret man bruker har en tracker på seg. Man kan også bruke denne løsningen for å fjerne en eventuell GPS-tracker.

Dersom man mottar mye skudd i riktig by kan det være lurt å sjekke om man blir GPS-tracket.

GPS-tracker oljeselskap:
Skjermbilde 2020-05-16 kl. 19.44.46.png 126.12 KB
GPS-tracker bilverksted:
Skjermbilde 2020-05-16 kl. 19.47.52.png 128.64 KB
GPS-tracker bil:
Skjermbilde 2020-05-16 kl. 19.50.13.png 123.56 KB
GPS-tracker våpen:
Skjermbilde 2020-05-16 kl. 19.51.09.png 126.06 KB