Hva er bedriftslogger?

Sist oppdatert 8 måneder

Alle store bedrifter har tilgang til en logg over hvem som bruker bedriften. Noen store bedrifter er mer verdifulle enn andre når det kommer til å bruke slik informasjon til drap. 

Det er noen ting som er verdt å vite om når det gjelder dette systemet:

1: Delayen på loggen (forsinkelsen) varierer på ranken og spesialiseringen til eier av bedriften. Det er 0 sekund delay for spillere som er minst Capo Crimini og er nivå 2 i ferdighet som enten Angriper eller Spion.

2: En eier av en bedrift som er låst til en by har kun tilgang til loggen i den aktuelle byen. Skal man f.eks se loggen til en cannabis plantasje må man være i Kabul. Dette gjelder også sykehus, bilverksted, hoteller og club de la lucha.

3: Man må være utenfor hotell for å oppdatere loggen. Det er samme system som på overvåking - nye rapporter kommer inn, men du må ut av hotell for å se nicket. 

4: Hotell er den beste store bedriften når det gjelder muligheter for drap. Dette innebærer at bruk av loggen krever betaling. Her koster det 5 millioner for 5 minutt med tilgang til logg.  Det er viktig å være obs på hvilke hotell man bruker. Husk at det er 9 byer og totalt 27 hotell i spillet. Dersom du ser at eieren av hotellet du vanligvis bruker er pålogget kan det lønne seg å bytte hotell eller by. 

5: Kasino har en egen unik delay på 30 minutter, uavhengig av rank og spesialisering. 

6: De fleste store bedrifter gir deg en teller etter du har brukt bedrifter på hvor lang tid det tar før informasjonen om handlingen havner i loggen - bruk dette.

7: Husk Grønt navn = eier av stor bedrift er pålogget