Hvordan fungerer flyrute?

Sist oppdatert rundt 4 år

Flyrute er an av de store bedriftene du kan eie i spillet. Hver spiller kan maks eie 1 flyrute. Du tjener penger hver gang noen flyr ruten din, men du må passe på å alltid ha penger på konto. Hvert 5. minutt en flyrute er tom, vil det trekkes en sum fra kontoen, og når ruten har nådd 20 mill i minus, vil Staten ta over ruten.

Flyruten har en inntekts/utgiftskonto. Du kan sette inn penger på utgiftskontoen for at ruten ikke skal gå tom for penger. Det er en  knapp for å tømme flyrutekontoen automatisk (ned til 1 krone), med en ventetid mellom hver gang man tømmer. Dermed kan man enklere tømme kontoen når man ønsker det.
flyrute 1.PNG 336.84 KB
Eieren av flyruten vil ha logg over de siste spillerene som har flydd ruten deres. Det tar 30 sek fra noen har fløyet til de kommer opp der dersom eier er i ranken Contabile eller lavere. Delayen er på 30 sek om du er Contabile og minker med 5 sek for hver rank etter det (0 sek for Capo de tutti Capi).
flyrute 2.PNG 223.49 KB

Det er også en oversikt over resultatet for bedriften med inntekter og utgifter de siste 30 dagene.