Generelt om forum (rulleblad, sletting av innlegg, flytting av tråder, utestengelser)

Sist oppdatert rundt 1 år

På Mafiaspillet modererer man forum i etterkant, altså at alt* blir automatisk godkjent, men at innlegg kan bli slettet og tråder kan bli flyttet om de er postet i feil kategori. Det er medlemmer av ledelsen samt spillende support som har tilgang til å moderere forumet. En spillende support kan foreslå utestengelse fra forum, men de blir sjekket og godkjent av ledelsen før de eventuelt trer i kraft. 

1: Sletting av innlegg blir vurdert ut fra forumregler som man finner her: Forumregler
På ett generelt grunnlag ønsker vi at man unngår å gå etter personen bak kontoen og at man holder seg langt unna IRL-opplysninger. Publisering av opplysninger som fullstendig navn og bilde vil bli slettet og det kan føre til lang utestengelse fra forum. 

2: Flytting av tråder bør være ganske selvforklarende, men om det skulle være usikkert finner man en "Hva skal postet i denne kategorien" i de fleste kategorier hvor man kan være usikre. 

3: Rullebladet inneholder opplysninger om sletting av innlegg og flytting av tråder som har skjedd på din konto. Det er basert på rulleblad at vi vurderer hva slags utestengelse man vil få fra forum. De ulike grunnene for at innlegg blir slettet vekter forskjellig på rullebladet. Det er f.eks mye mer alvorlig å drive med personangrep enn det er å gå litt offtopic i en tråd. 

4: Spillere kan risikere å bli midlertidig, eller i grove tilfeller, permanent utestengt fra forumet. Dersom utestengelser fra forum ikke hjelper vil man risikere å bli utestengt fra spillet, det kan gjelde både konto og IP samt aktiveringer. 

* En del ord er automatisk sensurert. Dette skyldes først og fremst forsøk på reklamering av konkurrenter, linker til diverse svindel-nettsteder, nettsider med pornografisk innhold m.m, men også ord og uttrykk som historisk sett har blitt brukt til å trakassere andre spillere. Man kan ta kontakt med ledelsen via support dersom det er ord man mener ikke bør være sensurert så vil det bli vurdert.