Hva betyr runder og rundeslutt?

Sist oppdatert nesten 4 år

Ett år er for tiden inndelt i tre runder. På høsten starter en full runde som varer omtrent 5 mnder. I det den slutter starter en ny vanlig runde som igjen varer omtrent 5 mnder. I løpet av sommeren kjører vi en beta hvor målet er å lansere en del større forandringer og generelt endringer som er vanskelig å få til midt i en runde. I en beta vil også medlemmer av ledelsen kunne spille vanlig på en egen konto for å lettere teste dersom de ønsker det.

Rundeslutt er når vi avslutter den nåværende runden. I en rundeslutt resettes spillet og vi inviterer inn igjen til en ny runde hvor alle da er tilbake på starten for å på nytt kjempe seg opp. Alt av verdier blir nullstilt, store bedrifter blir tatt tilbake til bedriftsbotene og man må på nytt opprette nye familier og allierte.

En ny runde starter alltid 2 dager etter en runde er ferdig. En runde slutter på onsdager klokken 18:00 og ny runde starter da fredager klokken 18:00, med mulighet for å logge seg inn for å gjøre seg klar fra klokken 16:00. I de 2 timene før spillet starter for fult kan man redigere profiler, bruke forumet, hente ut bestilte poeng, m.m. Det er forhåndsregistrering fra torsdager klokken 18:00.

Alt man har oppnådd gjennom en runde blir tatt vare på. Vi lagrer alle kontoer i ett søkbart arkiv samt vi tar vare på Hall of Fame og eliten med rundeslutt. Det er også mulig å vise til tidligere bruker direkte fra profilen sin.