Hva skjer med bestilte poeng?

Sist oppdatert 4 måneder

Disse reglene kan forandre seg fra restart til restart. Sjekk her i god tid (omtrent 1 mnd innen rundeslutt) for å vite hva slags regler som gjelder i den nåværende runden.

For nåværende runde (altså runde 14) til runde 15 beta gjelder dette:
I forbindelse med at en ny runde starter 25. juni, vil alle poeng bestilt fra 25. mai og fram til rundeslutt kunne bli hentet ut igjen på nytt i runde 15 beta. Dette gjelder selv om man bruker poengene i runde 14 , men krever at man aktiverer seg med samme aktivering (telefonnummer eller facebook-konto) i runde 15 beta.