Generelle problemer med mobilapp

Sist oppdatert rundt 1 år

Dersom du som spiller av ulike grunner sliter med mobilappen så kan det være verdt å prøve ut litt forskjellige løsninger. Du kan se her hvordan spilling med mobilapp skal fungere: https://hjelp.mafiaspillet.no/6523-mobilapp-og-web-app/32561-spilling-via-mobilapp 
Vi starter med det åpenbare og jobber oss gjennom punktene:

  1. Dobbeltsjekk at mobilen din kjører den nyeste versjonen av operativsystemet til  Android / iOS. Dersom du kjører på en eldre versjon så kan en oppgradering av programvaren til mobilen din potensielt løse problemet.
  2. Dobbeltsjekk at du har den nyeste versjonen av Mafiaspillet appen. Alltid bruk nyeste versjon som du finner i App Store / Play Sore. 
  3. Avinstaller og installer appen på nytt. 
Dersom du etter disse punktene enda har problemer så vil vi anbefale at du prøver ut web-appen for å se om opplevelsen er bedre der. Dersom du går til mafiaspillet.no i nettleseren på mobilen din vil du komme til en mobiltilpasset versjon av spillet hvor du da enkelt kan logge inn for å spille som om det skulle vært en mobilapp. Se mer her: https://hjelp.mafiaspillet.no/6523-mobilapp-og-web-app/32570-spilling-via-web-app

Dersom du også via web-app opplever at mobilopplevelsen til Mafiaspillet ikke når opp til forventingene så sende gjerne en henvendelse via support med hva slags problemer du opplever og hva slags tiltak du allerede har forsøkt.