Funksjon X virker ikke som den skal?

Sist oppdatert 11 måneder

Dersom en funksjon ikke virker som forventet er det noen punkter man kan gå gjennom:

• Prøv en annen nettleser. Vi anbefaler Chrome, Firefox eller Opera for å spille Mafiaspillet.
  • Gå gjennom eventuelle addons du har installert. Noen addons kan skape konflikter med løsninger vi bruker. Prøv deg frem med å deaktivere en og en for Mafiaspillet.no
  • Slett nettleserdata - Se her for oversikt til forskjellige nettlesere
  • Avinstaller og installer nettleseren på nytt.
  • Går klokken på pcen din rett? Du kan sjekke klokka her.
  • Ta kontakt på support etter du har forsøkt alt dette. I supportmeldingen bør du ta med alt du allerede har forsøkt.