Generelle bb-koder

Sist oppdatert rundt 4 år

Alle følgende BB-koder kan brukes på både forumet, på profilen din, og i meldinger.

[b]Fet tekst[/b]
[i]Kursiv tekst[/i]
[u]Understreket tekst[/u]
[s]Gjennmomstreket tekst[/s]

(non-breaking-space) kan legges til i teksten for å gi ekstra, usynlige mellomrom

[list]
     [*]Første punkt
     [*]Andre punkt
[/list]
Gir en liste som ser slik ut:
  • Første punkt
  • Andre punkt

[url=http://www.mafiaspillet.no]Mafiaspillet[/url]
[nurl=http://www.mafiaspillet.no]Mafiaspillet åpnes i ny fane[/nurl]
[img]Link til bildet[/img] Klikk for å lese mer om bilder og videoer
[color=red]Rød tekst[/color]
[size=1]Vanlig skrift[/size]
[size=2]Vanlig skrift[/size]
[size=3]Vanlig skrift[/size]
[quote]Tekst du vil sitere[/quote]
[font=Arial]Teksten du vil ha annen font  på[/font]
[center]Midtstilt tekst[/center]
[skype]Skype navn[/skype]
Lager en knapp som kan brukes for å raskt legge deg til som kontakt på Skype.

[bruker]Brukernavn her[/bruker]
Lager link til brukeren du skriver inn.

@Brukernavn
Lager også link til brukeren du skriver inn, men virker kun på brukernavn uten mellomrom i seg.

[spoiler]Skjult tekst[/spoiler]
Lager en linje man må trykke på for å vise teksten.

[spoiler]Overskrift | Innhold[/spoiler]
Samme som over, men legger til en overskrift som vises på linjen men trykker på.

BB-koder kan også kombineres, f.eks. farge og skrift størrelse
[size=3][color=blue]Stor blå tekst[/color][/size]
Merk at man må avslutte dem i riktig rekkefølge, siste BB-kode som er startet er første som må avsluttes

[pre] og [noformat]:
Disse brukes når du ønsker å skru av BB-koder for noe tekst.
Eksempel: [noformat]Testest [b]Jeg spiller mafiaspillet[/b][/noformat]
Dette blir til
Testest [b]Jeg spiller mafiaspillet[/b]