Oversikt over vanlige oppdragstekster fra oppdrag 2 til 37

Sist oppdatert 12 måneder

Denne teksten er ikke fullstendig oppdatert per 26 mai 2023.

Oppdrag i London


Oppdrag #1: Opprusting
Ditt oppdrag: Skaff totalt 6 300 kroner ved å utføre kriminelle handlinger og kjøp deretter ditt første skytevåpen.

Du får en belønning av meg når du har klart det.


Oppdrag #2: Å bli kriminell
Som du snart vil skjønne, så er penger makt.
Nå har du et våpen, som gjør at du kan begå tung kriminalitet og tjene enda mer penger.
Klarer du å skaffe hele 120 000 kroner?

Når du har klart det, skal jeg gi deg nok penger til å kjøpe bedrifter som vil gi deg en jevn strøm med penger.

PS: Du har nå nok penger til å skaffe deg en bil. Det vil øke sannsynligheten veldig for at du klarer kriminelle handlinger. Jeg ville startet med å kjøpe en bil nå!

Oppdrag #3
For å starte dette oppdraget må du først eie en bedrift. Klikk på Bedrifter til venstre.

Oppdrag #3: Payback
Som du har har merket er det mange som prøver å drepe deg. Om du skal overleve i lengden må du forsvare deg og skyte tilbake.

Oppdrag: Prøv å skyte og drepe en av de som skyter på deg. De er selvfølgelig ofte i hotell og udødelige da, men mine kilder sier at de typisk er utenfor hotell en liten periode like etter de har skutt. Så mitt beste tips er å vente til noen skyter på deg og så være rask med å skyte tilbake.

PS: Du må vente 20 sekunder etter hvert skudd. Ventetiden vil kunne variere avhengig av hvem du skyter mot, hvis du skyter mot andre brukere er ventetiden 30 minutter, så ikke gjør det enda (du har uansett ikke nok angrep til å drepe noen andre brukere enda).

Oppdraget godkjennes bare om du skyter mot noen av de som har skutt mot deg. Om du ikke har fått noen skudd, vent litt.

Oppdrag #4: Overvåk og drep
For å skaffe mer angrep og beskyttelse trenger du undersåtter. Undersåtter gir deg også en annen enorm fordel: Muligheten til å overvåke hva andre gjør og finne ut hvor andre befinner seg.

Du har nå fått opp en rapportstream. Etter at du har kjøpt din første undersått vil du begynne å få informasjon der om hva andre gjør.

Jeg har en fiende jeg ønsker drept, og lurer på om du kan gjøre jobben. Han heter Pedervan og flytter seg rundt raskt. I rapportstreamen vil du få informasjon om hvor han er. Du må skyte i den byen han er i for å klare å drepe ham. Bruk flyplassen for å fly til riktig by når du ser hvor han er.

Start med å kjøpe en undersått og se deretter om du klarer å drepe Pedervan.

Oppdrag #5: Mer makt
Nå har du du det du trenger for å kunne drepe andre, men du er fortsatt ganske svak.

For å bli sterkere trenger du Mer angrep og beskyttelse. For å skade noen under et drapsforsøk må du har mer angrep enn personen har i beskyttelse, og for å drepe noen med ett skudd må du ha dobbelt så mye angrep.

Før jeg slippper deg videre må du ha minst 20 i angrep og 30 i beskyttelse.

Se oversikten din over angrep og beskyttelse her og prøv å finn ut hvordan du kan bli sterkere. Kom tilbake til meg for å få oppdraget godkjent når du oppfyller kravene.

Oppdrag #6: Økonom
Økonomi er spesialiseringen for den som vil bli rik (og med det mener jeg MYE penger). Men veien dit vil kreve arbeid og at du gjør ting rett.

En viktig start er å skaffe seg et rederi og sende skip ut i verden. Skipene vil automatisk gi deg inntekt så lenge du sender dem på nye ruter.

Du har nå fått et rederi som har dukket opp til venstre.

Oppdraget er: Gå til rederiet og opprett et skip, og send det til Oslo!

Oppdrag #7: Ranker
Du begynner å få en god flyt nå. Jeg er imponert over hvor langt du har kommet allerede. Du har allerede tjent en del penger og ranket en del.

Ranker er den tredje spesialiseringen, og en av de du snart kan velge mellom. Ranker er for den som helst liker å være på topp. Rankere går raskere opp i rank, og kan generelt gjøre ting mer effektivt. De får for eksempel kortere ventetid på flyplassen.

For at du skal få en smakebit på livet som ranker vil jeg at du skal gjennomføre noen kriminelle handlinger og trene undersåttene dine videre. Dette gjør også at du blir mer forberedt på de neste oppdragene jeg har til deg, som er mer vanskelige.

Oppdraget er: Begå 3 kriminelle handlinger og tren undersåttene dine 1 gang.

Oppdrag #8: Angriper
Angriper er spesialiseringen for den som liker å drepe og se andre lide. Angripere får en rekke fordeler som gjør det enklere å drepe. Blant annet får de mer angrep og tilgang til bedre overvåkingsmuligheter (noen av fordelene som spioner har).

Å drepe er i prinsippet enkelt. Alt du trenger er mer angrep enn offeret har i beskyttelse og så skyte på offeret mens det er uten hotell i samme by som deg. Utfordringen er ikke selve skuddet, men å være smart og slu nok til å skjønne når man skal skyte.

For å introdusere deg til angriper, vil jeg at du skal utføre et drap allerede nå. Er du klar?

Jeg har en fiende som heter Fabesvap som befinner seg her i London. Han har bare 1 i beskyttelse og befinner seg utenfor hotell. Han bør derfor være et lett offer.

Skriv inn navnet hans i drapsfeltet og trykk på Skyt!

Oppdrag #9: Opprustning 2

Før du får velge spesialisering vil jeg forsikre meg om at du er rustet til å ta dette valget. Oppdraget ditt er enkelt og greit å oppfylle følgende krav. Kom tilbake til denne siden når alle kravene er oppfylt for å få oppdraget godkjent:

Oppdrag i Kuala Lumpur


Oppdrag #10: Club de la Lucha - start
Jeg vil introdusere deg til noe nytt, som jeg tror du kan gjøre det bra på. Her i Kuala Lumpur finnes Club de la Lucha som er en slossklubb. Du kan trene opp din egen fighter og tjene penger på andre.

Oppdraget ditt er enkelt: Opprett din egen fighter, og sloss mot noen andre én gang.

Start med å trykke på Club de la Lucha i menyen til venstre.

Oppdrag #11: Start søk
Jeg har en fiende som heter Fikenkal. i dette oppdraget skal jeg forklare deg hvordan du starter overvåking. Forhåpentligvis gjør det at vi senere klarer å finne Fikenkal.

Start med å gå til undersåttene dine, og følg instruksjonene jeg gir deg der!
Oppdrag: Gå til Overvåking og undersått-tjenester og følg instruksjonene der!
Oppdrag: Vi tror at Fikenkal utfører kriminelle handlinger i Rio de Janeiro. Derfor vil jeg at du skal overvåke Rio de Janeiro. Gjør dette:
 1. Velg å overvåke Rio de Janeiro ved å krysse av på det.
 2. Aktiver overvåkingen ved å trykke på knappen nederst eller i menyen til høyre (kun nettleser)

Oppdrag #12: Club de la Lucha 2
Det er på tide å få litt mer ut av Club de la Lucha. Fighteren din bør ha skaffet seg litt ferdigehter til nå.
Jeg vil at du skal bli litt mer synlig der.

Derfor er oppdraget:

Vinn 1 gang i Club de la Lucha!

Start med å gå til Club de la Lucha via menyen!

Du har så langt vunnet 0 ganger.

Oppdrag #13: Drap
Hvis overvåkingen din har vært aktiv en stund, bør du ha fått inn noe info som bekrefter at Fikenkal er i Rio de Janeiro. Sjekk rapportene hos undersåttene dine og se om det er tydelig hvor Fikenkal befinner seg.

Deretter flyr du dit og dreper ham! Oppdraget er ferdig når Fikenkal er død.


PS: Jeg har fjernet ventetiden din på drap (om du hadde noen). Vanligvis er det en halv time ventetid på å drepe igjen etter at du har forsøkt å drepe noen.

Lykke til!

Oppdrag i Rio de Janeiro


Oppdrag #14: Forberedelser
Vi har noe stort på gang. Jeg og noen kompiser har planlagt det perfekte ran som skal skje snart.Vi vil ha deg med, men FØR vi deler planene våre med deg, må du skaffe det vi mangler av utstyr til ranet.

Oppdraget er:
Stjel en bil og et våpen. Gå til stjel-funksjonen og stjel bil og våpen ved å velge å stjele fra en av disse:


Start med å gå til stjel-funksjonen
ved å klikke her eller gå til Kriminalitet i menyen!

Oppdrag #15: Ranet
Okey, vi er snart klare for å gjennomføre det store ranet.

Du er sjefen for selve gjennomføringen, og har ansvaret for at dette skal gå bra.

Følg disse instruksene:

 • Gå på Organisert kriminalitet i menyen her i Rio de Janeiro, og start å planlegge et ran mot en butikk.
 • Etter å ha valgt å starte ranet får du opp et kontrollpanel.
 • Du skal invitere vennene mine til ranet. Det er dyktige folk som vil sørge for at ranet blir vellykket. Dersom du ikke bruker dem kan jeg garantere at alt går i vasken.Inviter disse:
  • Larry som våpenansvarlig
  • Valentino som bilansvarlig
  • Boney som sprengstoffansvarlig
Kompisene mine er rutinerte ranere og vil forberede seg. Når du ser at alle er klare velger du å gjennomføre ranet ved å trykke på en knapp som kommer opp.

Lykke til, jeg krysser fingrene for at dette skal gå bra.

Oppdrag i Mogadishu


Oppdrag #16: Trening og kriminalitet 2
Jeg har flere oppdrag med god belønning til deg. Før du får dem, må jeg se at du er god nok. Du får derfor et enkelt startoppdrag.

Oppdraget er: Begå 12 kriminelle handlinger og tren undersåttene dine 3 ganger!

Oppdrag #17: Kapre
En konkurrent av meg driver et ganske omfattende nettverk av rederier. En av hans undersåtter er Ninistes, som har ca 80 skip i fraktfart mellom London og India.

Jeg ønsker å svekke virksomheten hans litt. Oppdraget ditt er å kapre minst 8 skip totalt fra Ninistes. Du må være leder av gruppen.


Start med å gå til Kapre lasteskip i menyen til venstre!
Ditt oppdrag: Start en kapregruppe og kapre skip fra Ninistes. Start med å trykke på knappen under for å starte en gruppe.
Ditt oppdrag: Scroll ned til du finner kaprekartet. Finn skip som er eid av Ninistes. Hold musen over skipet og trykk for å kapre skipet!

PS: Du trenger ikke å invitere med andre på kapringen nå fordi du ikke skal kapre så mange skip, men om du skal kapre igjen senere lønner det seg med flere medlemmer i gruppen.

Oppdrag #18: Drap 2
Dette oppdraget består av to deler!

Før du får den ordenlige oppgaven, vil jeg at du skal gjøre en enkel ting som kommer til å øke sjansene dine for å overleve.

Start med å følge linken under til innstillinger! Følg med på beskjedene du får.

Ditt oppdrag!
Endre antall døgn du forhåndsbooker hotell til mer enn ett døgn! Dette kommer til å gjøre at du enklere overlever, fordi hotelltiden din varer lenger.

Skriv 2, 3, 4 eller 5 i feltet under, og trykk Lagre!

Oppdrag:

Bra! Du kan nå fortsette på oppdraget!

Gå tilbake til oppdraget!

Jeg har hørt at du er god til å drepe, og har troen på at du kan bli kvitt en person for meg.

Han heter Salenkap, men jeg vet ikke noe om hvor han er. Hvis jeg kjenner ham rett, kommer han til å røpe lokasjonen sin på en eller annen måte.

Følg med! Hvis du ser noen tegn til hvor Salenkap er, så fly dit og drep ham!


PS: Jeg har fjernet ventetiden din på drap (om du hadde noen). Vanligvis er det en halv time ventetid på å drepe igjen etter at du har forsøkt å drepe noen.

Lykke til!

Org krim - kl. 12:51 i dag
Salenkap vil ha deg med på organisert kriminalitet i London. Din rolle blir sprengstoffansvarlig.

Oppdrag #19: Overlevelse
Dette oppdraget er vanskelig, men om du får det til beviser du at du kan klare å overleve. Her må du være rask og kontrollert.

Oppdraget er som følger: Du skal begå 6 kriminelle handlinger (enkel krim, tung krim, stjeling). Like etter hver handling skyter jeg et ufarlig skudd på deg. Om jeg klarer å treffe deg mens du ikke er i hotell, må du starte på nytt igjen.

Oppdraget er fullført når du har gjennomført 6 kriminelle handlinger på rad uten å ha blitt truffet av meg.


Du har så langt gjort 0 kriminelle handlinger.

Start med å ta enkel krim. Etter at du har gjort det må du gå lynraskt i hotell for ikke å bli skutt på.


Oppdrag i Kabul


Oppdrag #20: Trening og kriminalitet 3
Vi må ikke glemme det viktigste her inne: Å trene undersåttene dine og ranke.

Derfor krever jeg dette før du kan ta flere oppdrag hos meg: Du må ta 6 vellykkede kriminelle handlinger og trene undersåttene dine 2 ganger.

Du skal få en god belønning av meg når du har gjort det.

Oppdrag #21: Narkotika
På tide å starte med å frakte narkotika!

Oppdraget er:

Kjøp narkotika her i Kabul og frakt det til Rio de Janeiro og selg det.

Når du har fraktet og solgt cannabis to ganger, er oppdraget ferdig.

Lykke til!

Ekstra informasjon:
Fordelene med å frakte narkotika er at dette gir rank og penger. Du kan frakte til alle vestlige byer, inntektene varierer litt fra by til by.

Husk at andre spillere kan overvåke at du flyr, så her gjelder det å være oppmerksom på hotell.

Oppdrag #22: Tung kriminalitet
Jeg har et enkelt oppdrag til deg!

Jeg vil at du skal begå tung kriminalitet, og tjene totalt 250 000 kroner.

PS: Det går raskere om du velger å rane ting som gir høy gevinst, og husk å alltid ha bil med bensin og våpen med kuler når du utfører. Husk også at du kan få høyere sannsynlighet med visse våpen. Et tips er å bruke M3 Super 90 Entry. Billig våpen som funker bra!Du har så langt tjent 0 kroner.

Oppdrag i Detroit


Oppdrag #23: Overvåking
Du har kommet langt nå, og snart må du kanskje drepe andre for å klare å overleve selv.

Dette oppdraget er enkelt, men kommer til å lære deg noe er ganske nødvendig hvis du skal drepe andre: Overvåking av byer.

Overvåking gir deg mulighet til å finne ut hvor andre er og hva de gjør.

Oppdraget ditt er: Gå inn på undersåttene dine og overvåk så mange flyplasser som du kan. Det vil gi deg god oversikt over hvor Ficerkur befinner seg til enhver tid.

Oppdraget ditt er ferdig når du har startet overvåking av så mange flyplasser du kan, men du kan senere drepe Ficerkur om du vil, for en ekstra belønning (valgfritt).

Hvis du er interessert i å drepe Ficerkur senere, så kan du gjøre det slik:

 • Følg med på rapportene fra undersåtten hele tiden.
 • Når det kommer en rapport om hvilken by Ficerkur er i, så må du fly dit så raskt du kan og skyte.
 • Hvis du er for treg, har Ficerkur fløyet videre.
 • NB: Du trenger ikke å drepe Ficerkur. Oppdraget er ferdig når du har startet overvåking, men du kan drepe senere for en ekstra belønning.
Oppdrag #24: Overlevelse 2
Før jeg slipper deg videre, vil jeg sjekke at du skjønner hvordan du skal bruke hotell.

Noe av det viktigste du må gjøre for å overleve, er å bruke hotell ofte, og bare være ute av hotell i kort tid.

Dette er oppdraget ditt:

Gjennomfør enkel eller tung kriminalitet og gå deretter i hotell så raskt du kan. Du må være utenfor hotell mindre enn 3 sekunder for å få det godkjent. Gjenta dette fire ganger for å fullføre oppdraget.

PS: Du kan også bli skutt på av meg mens du gjør oppdraget. Hvis du er utenfor hotell, må du starte oppdraget på nytt.

Oppdrag #25: Rekruttering
Jeg er i ferd med å bygge opp en større samling av folk for å klare å ta fienden.

Tre av mine beste folk er ute i ulike byer på oppdrag, og jeg vil at du skal finne dem og hente dem hjem.

Du finner dem ved å fly til den byen de er i, og ta inn på hotell. Det vil komme en melding på hotellsiden med en beskjed som du må følge.

Du ser hvilke byer de er nedenfor.
De tre du skal finne er:

 • Radesvac: Du finner han ved å ta inn på et hotell i Las Vegas
 • Penantes: Du finner han ved å ta inn på et hotell i Oslo
 • Padanvec: Du finner han ved å ta inn på et hotell i London
En bot ønsker at du skal drepe en bot. En ønsker at du skal frakte narkotika til han. En har ingen ønsker.

Oppdrag #26: Organisert kriminalitet
Vi trenger litt bedre økonomi, og jeg ønsker at du skal skaffe litt penger til meg.

Oppdraget er som følger: Du skal gjennomføre organisert kriminalitet her i Detroit, og tilsammen skaffe 10 millioner kroner. Du kan enten være leder eller vanlig medlem av gruppen. Det er summen som gruppen tjener som teller. Jeg teller opp og godkjenner oppdraget når du har skaffet 10 mill.

Gå på organisert kriminalitet her i Detroit og velg Ran en bilfabrikk! Du trenger bare å invitere med en annen til gruppen for å klare det!

VIKTIG! Det er lett å bli drept når du tar organisert kriminalitet (oc) med fremmede. Ikke ta org. krim. med folk du ikke stoler på. Mange vil være ute etter å drepe deg når de ser at du skal ta organisert kriminalitet.

Oppdrag #27: Trippeldrap
Vi har kommet i en litt kinkig situasjon.

Familien som eide alle rederiene som vi ødela for tidligere har vendt seg mot oss.

Det er tre personer jeg vil at du skal drepe. De flyr ikke, og jeg vet hvor de er:

Oppdraget ditt er ferdig når du har drept alle tre botene som er etter oss.

Gomentik, befinner seg i Las Vegas - Lever!
Rodinvuc, befinner seg i Kuala Lumpur - Lever!
Tacervac, befinner seg i Kabul - Lever!De har 40 i beskyttelse hver, så du trenger minst 80 i angrep for å klare å drepe på første skudd. Hvis du ikke har så mye angrep, bør du kjøpe bedre våpen eller trene undersåttene dine mer før du skyter.

Oppdrag #28: Club de la Lucha - Vanskelig
For å vise at du er dyktig i det du gjør, må du gjøre en oppgave for meg.

Oppdraget er vanskelig: Din fighter skal sloss i Club de la Lucha og vinne 7 ganger på rad. Han kan sloss mot hvem som helst, men må ha 7 seiere på rad.

Merk at du selv må angripe og vinne for at det skal telle på oppdraget.

Du finner Club de la Lucha i Kuala Lumpur.

Under dette oppdraget er du veldig utsatt for drapsforsøk fra andre spillere (spesielt de du sloss mot i Club de la Lucha). Vær forsiktig, og bruk hotell om du ikke har startbeskyttelse fortsatt.

NB: Det er boter man kan angripe, disse får man opp inne i selve funksjonen.

Oppdrag #29: Narkotika 10x
Dette oppdraget tar litt tid, men jeg kan love deg en belønning på hele 40 millioner og 4000 rankpoeng når du er ferdig!

Rio de Janeiro trenger nye forsyninger av Narkotika. Oppdraget ditt er å frakte Cannabis 5 ganger fra Kabul til Rio de Janeiro. Når det er gjort, er oppdraget ditt ferdig.

Start med å fly til Kabul!

PS: Du kan få godkjent oppdraget ved å frakte til andre byer enn Rio de Janeiro også.

Du har så langt fraktet 0 / 5 ganger.

NB: Oppdraget er 10 ganger på første konto, 5 ganger om du dør og gjør det på nytt.

Oppdrag #30: Undersått-tjenester
For å bli stor i denne verdenen kan du ikke stå alene. Undersåttene er gull verdt, og det er viktig å vite hvordan du kan bruke (utnytte dem) best mulig. I dette oppdraget får du testet ut en del undersått-tjenester.

Det første du skal gjøre er å lokke til deg en person vi har lyst til å drepe. Start med å begå 10 vellykkede kriminelle handlinger her i Detroit!

Når det er fullført, vil du få beskjed fra meg om hva neste steg er.

Du har begått 10 kriminelle handlinger, her er det neste jeg vil du skal gjøre!

En av motstanderene mine har sannsynligvis fulgt med på deg mens du har gjort disse handlingene. Ved å bruke undersått-tjenesten Backtrace bør du klare å finne ut hvem dette er. Når du har gjort det skal du drepe denne personen. Det gjør du mest effektivt ved å bruke undersått-tjenesten Finn bruker instant for å se hvor han befinner seg.

Du finner undersått-tjenester ved å gå til undersåttene dine og deretter Overvåking og undersått-tjenester. Du har halv pris på de to undersått-tjenestene mens du er på dette oppdraget.

Lykke til! PS: Hvis backtrace ikke gir resultat kan det være at du har ventet for lenge. I så fall kan du begå flere kriminelle handlinger og sjekke igjen.
image.png 12.43 KB
image.png 7.55 KB
image.png 4.37 KB
Gratulerer! Du er ferdig med oppdrag 30!
kl. 13:01:14 i dag

Oppdrag i Las Vegas


Oppdrag #31: Pengetesten
Hei, jeg er Jack, og er trolig den rikeste personen i Las Vegas. Som du kanskje har skjønt, blir man ikke rik kun ved å spille etter reglene. Har hørt at du er en man kan stole på, så om du er villig til å samarbeide med meg, kan jeg sørge for at du også blir rik.

Først vil jeg se at du klarer å tjene penger. Første oppgave bør være enkel for deg: Tjen 20 000 000 kroner.

Jeg teller alt du tjener på rederiet, enkel og tung kriminalitet og små bedrifter. Når du har tjent 20 000 000 kroner er oppdraget ferdig.

Du får 40 mill av meg når oppdraget er ferdig, så det bør være verdt det.

Du har så langt tjent 0 kroner!

Kom til denne siden for å få oppdraget godkjent når du har tjent nok.

NB: Dette oppdraget er 40 mill første gangen du gjør det, 20 mill dersom du dør og gjør det på nytt.

Oppdrag #32: Hotelltrick
Har et superenkelt oppdrag til deg som viser en superviktig ting.

Som du vet er man avhengig av hotell for å overleve, men det du kanskje ikke vet er at en hotelleiere når som helst kan sperre hotellet sitt.

Jeg har avtalt med hotelleierne at neste gang du booker nå, så vil hotellet være stengt. Du kommer til å få opp en advarsel og vil ikke få booket. Alt du trenger å gjøre er å booke en gang til, så vil du få booket. Det samme ville skjedd om hotellene var stengt på ekte, du trenger å bare å booke en gang til for å automatisk bli sendt til et åpent hotell.

Oppdrag ditt er enkelt og greit: Forsøk å booke hotell og opplev at det er stengt.

OBS! Hoteller du prøvde å booke (Corleone Hotell LV eid av Cutz) er stengt. Klikk på Book hotell på nytt for å automatisk bli sendt til et annet hotell.


Oppdrag #33: Rating
Jeg har lyst til å måle hvor dyktig du egentlig er på å overleve og begå kriminelle handlinger. I dette oppdraget kommer jeg til å gi deg en score for ulike ting du gjør, og når du har oppnådd 300 i score, er oppdraget fullført:

- Hver vellykket kriminell handling du gjør (enkel eller tung krim og stjel) gir deg 1 i score
- Hver gang du selger cannabis og/eller opium får du 2 i score
- Hver gang du vinner i Club de la Lucha, får du 4 i score
- Hver gang du trener undersåtter får du 4 i score
- Hvert skip du kaprer som leder gir 0.3 i score.
- Hver gang du blir truffet uten å være i hotell får du -5 i score.

Jeg kommer til å skyte ufarlige skudd på deg ganske ofte, og hver gang jeg treffer deg uten hotell får du -5 i score. Du kan ikke gå i minus.

Nå har du 0/150 i score.

Det er mulig å avslutte dette oppdraget og starte på det igjen senere, hvis man ønsker det. Vi anbefaler det ikke, ettersom dette oppdraget er enklest å gjøre ved å bare spille vanlig, men om du ønsker det kan du trykke på knappen for å gå ut av oppdraget. Du mister alt du har gjort i oppdraget hvis du avslutter.

NB: Oppdraget er 300 i score første gangen, 150 dersom du dør og gjør det på nytt igjen.


Oppdrag #34: Overvåkingsdrap
Jeg har en person jeg trenger drept. Du vet hvordan det skal gjøres. Han heter Nemerkud, og flyr hvert 5. minutt til en ny by. Han har 100 i beskyttelse, så du må ha 200 i angrep for å drepe på første forsøk.

Oppdrag #35: Ran en gullsmed
Var du klar over at du kan begå organisert kriminalitet alene også? Jeg har en fiende som driver en smykkesjappe i Las Vegas. Jeg vil at du skal rane den to ganger. Du kan gjøre det alene, men sannsynligheten for vellykket øker om du tar med deg noen andre.

Oppdrag #36: Bli stor
Jeg har troen på deg, og ønsker at du skal bli en av de store i denne verdenen. Å bli stor betyr at man har penger og makt, og muligheten til å drepe de som står i veien. Dette er det siste oppdraget jeg har til deg, og med det ønsker jeg å sende deg videre ut i verden med så bra grunnlag som mulig. Derfor går oppdraget ut på at du skal oppnå en rekke ting. Her er det du skal gjøre:


Oppdraget ditt er ferdig når du har oppnådd dette samtidig:

 • Eie 5 kjøpesenter - Oppnådd
 • Ha minst 4 skip som er fullt oppgraderte. - Ikke oppnådd
 • Ha undersåtter som har tilsammen minst 140 i beskyttelse - De har 140 - Oppnådd!
 • Ha undersåtter som har tilsammen minst 144 i angrep - De har 180 - Oppnådd!
 • Ha undersåtter som har tilsammen minst 144 i intelligens - De har 180 - Oppnådd!
 • Ha minst 35 i spillerrating - Du har 0.
Kom hit når du mener du har oppfylt alle kravene, så vil oppdraget bli godkjent.

PS: Hvis du har 4 undersåtter nå, og kjøper en 5. undersått, så vil kravet på beskyttelse økes

Oppdrag #37: Pengeinfo

Det er på tide at du lærer hvor nyttig det er med informasjon om hvor mye penger noen har.

Ved å følge med på pengemengden til noen, kan du få informasjon om at de er aktive, og enklere drepe dem.

Jeg har to bestillingsdrap jeg lurte på om du kunnne ordne for meg:

Alt jeg vet er at de ikke flytter på seg, men de er flinke til å bruke hotell. Den eneste enkle måten å observere når de er ute av hotell på er ved å bruke undersått-tjenesten pengeinfo.

Ved hjelp av kontaktene mine har jeg ordnet deg en god deal på pengeinfo mot disse personene. Du betaler bare 50k (vanlig pris er 500k).

Lykke til!

Om du får til denne jobben, kvalifiserer du til ranken Capo Crimini.

PS: Det er vanligvis en maksgrense på antall bruk av pengeinfo i døgnet. Du kan passere denne maksgrensen så lenge du bruker tjenesten mot eller . Tjenesten kan vanligvis bare brukes mot noen du er i krig mot, men det gjøres et unntak for deg nå. Pengeinfo krever også vanligvis spesialisering på nivå 3, men det gjøres unntak for deg her om du ikke er på nivå 3 enda.

Tips hvis du sliter med å være rask nok: Ha navnet på den du skal drepe klart i drapsfeltet før du kjøper pengeinfo.