Hvordan dreper jeg?

Sist oppdatert 8 måneder

Det grunnleggende:
Ett drapsforsøk blir avgjort av angrepet ditt mot offeret sin beskyttelse. Ett vellykket drap krever dobbelt så mye i angrep som offeret har i beskyttelse. Maks beskyttelse en spiller kan oppnå er 200, det krever da fem undersåtter, bilen Rolls Royce Phantom og 30 i beskyttelse fra gjeng/familie. Så lenge du skyter med mer angrep enn offeret har i beskyttelse vil du kunne gjøre skade i form av å skade/drepe undersåtter eller gjøre skade på spiller. Du dreper alltid undersåtter først. 

Vite byen til en annen spiller:
Det er flere funksjoner som avslører hvor spillere befinner seg, eventuelt hvor de ikke er. Angrip by, kapring, og organisert kriminalitet tar alle med informasjon om by. Undersått-tjenesten Finn bruker og Finn bruker Instant tar også med informasjon om by i resultatet. Siden skudd koster litt penger er det generelt sett ikke verdt å skyte på spillere du ikke vet hvor befinner seg. 

Lurt å vite opp mot overvåking:
Du bør ha kontroll på ventetidene på diverse funksjoner som dukker opp på overvåk. Dette vil gjøre det lettere å planlegge ditt neste skudd. Du vet for eksempel at det er 5 minutter ventetid på stjel, dersom du mottar rapporter på at noen stjeler regelmessig kan du bruke dette til din fordel. Frakting av narkotika, club de la lucha, henting av penger fra små bedrifter er andre funksjoner med fast ventetid, så det er viktig at du har kontroll på dette. 

Hvordan treffe utenfor hotell:
En aktiv spiller er utenfor hotell mange ganger i løpet av en dag, men tiden utenfor hotell er gjerne på 0,3 - 1 sekunder når man bare tar en vanlig kriminell handling eller oppdaterer rapporter på overvåking. Treffe noen på overvåk går en del på flaks, men jo mer du skyter jo flinkere blir du på å vite når sjansen er høy. Husk at det finnes flere triks man kan bruke for å lokke folk ut av hotell. Enkelt eksempel som du kan prøve deg frem med er undersått-tjenesten Falsk rapport. En spiller som er ivrig på drap vil ofte være fristet til å skyte på ett fristende offer, og det er ikke alltid like enkelt å se forskjell på ekte og falsk rapport. Det krever så klart at du vet hva slags byer personen overvåker, men det har du undersått-tjenesten Sjekk hvilke byer noen overvåker for. 

Hvordan trene på drap:
Den absolutt beste måten er å delta i familiekriger ettersom du da får kort ventetid og billigere skudd. Havner du i en aktiv familiekrig vil du fort oppleve å få mye skudd, som da gir gode muligheter på å skyte tilbake. 

Videre lesing:
Grunnleggende om overvåking
Grunnleggende om bedriftslogger

Priser, ventetider, nullstillinger:
Ett vanlig drapsforsøk koster 3 millioner. 
Ett drapsforsøk i krig mot fullverdige medlemmer koster 1.5 millioner.
Ett drapsforsøk mot dfbot koster 1.5 millioner.
Alle andre boter er gratis. 

Ventetid eller vanlig drapsforsøk er 30 minutt. 
Ventetid etter drapsforsøk i krig mot fullverdige medlemmer er 10 minutter.

Nullstilling av drapsforsøk koster 10 poeng. Prisen går gradvis ned til 6 poeng underveis i ventetiden.
Merk at det er halv pris på nullstilling etter du har skutt mot noen du kriger mot.

NB: Spesialiseringen Angriper har fordel på skuddpris og ventetid.