Hvordan unngår jeg å bli drept?

Sist oppdatert 7 måneder

Som ny spiller har du 2 dager med startbeskyttelse, du kan ikke bli drept så lenge denne er aktiv, samtidig som du heller ikke kan drepe andre spillere eller deres undersåtter. I løpet av disse 2 dagene bør du fokusere på å bygge opp en god fast inntekt via små bedrifter og rederi. Penger står veldig sentralt i spillet fordi det blir brukt til å kjøpe undersåtter og bruke viktige undersått-tjenester. Det er noen generelle tips man bør følge for å øke sjansen til at man overlever. 

1: Andre spillere ønsker å drepe deg. Jo høyere rank du blir jo mer utsatt blir du, men ikke føl deg trygg i lavere ranker. De fleste rutinerte spillere ser på Gudfar som en rank det er verdt å drepe og de vil fokusere mye på spillere som er den ranken. 

2: Du blir overvåket mesteparten av tiden, enten via overvåk fra undersåtter eller fra bedriftslogger. Les forklaringer her og her

3: Spillere vil lure deg for å få deg til å stole på seg. Du bør alltid ha i bakhodet at en person som kontakter deg om noe sannsynligvis ønsker å drepe deg. 

4: Du kan ikke bli skadet av skudd dersom du er i hotell. Du bør alltid være i hotell når du ikke gjør noe. 

5: Spillet har 9 byer - bruk alle. Ikke lås deg selv til en by fordi den har en spesiell funksjon. Jo lenger du er i samme by jo flere har fått deg opp på overvåk og vet derfor hvor du er. 

6: Det er lurt å ha venner og en familie å spille med. Dette kan være vanskelig, spesielt om man spiller uten andre bekjente, men følg med på spillet, les forumtråder, bruk hjemsiden for å se hvilke spillere/familier som dreper mest. Av og til må man prøve seg frem før man finner de rette folkene å spille med.

7: En del funksjoner avslører hvor du befinner deg, skal du f.eks delta på Angrip By husk at du kan fly til byen hvor angrepet skal ta sted før du godtar en invitasjon.